Dorpsfeest 2024

Stichting Dorpsfeest Elst is een feit! Afgelopen 22 november hebben Corné en Patrick de formaliteiten bevestigd. Na twee jaar is het tijd om zelfstandig verder te gaan. Een mooie stap die hopelijk een eerste is naar nog vele jaren Dorpsfeest Elst.

Met deze stap is ook het besluit genomen de datum te veranderen. Onthoud de derde zaterdag van juni, komend jaar is dat 15 juni, en houd deze vrij in de agenda.

Ondanks dat de stichting al opgericht is, zijn ze nog op zoek naar een secretaris voor het bestuur. Ben of ken jij iemand die deze functie zou willen vervullen? Stuur een mail naar info@dorpsfeest-elst.nl of een berichtje via Facebook en kom met elkaar in contact!

Naast een secretaris, is het bestuur ook op zoek naar personen die willen helpen bij het organiseren van het evenement. Om dat concreter te maken zijn er verschillende onderdelen waar hulp bij wordt gezocht. Denk aan het werven van vrijwilligers of het verzorgen en indelen van de kramen. Laat Corné en Patrick weten via de mail als u daarbij wilt helpen.

Houdt de website www.dorpsfeest-elst.nl en de facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven