Het bestuur

Bestuur

Het bestuur van de DVDE bestaat uit 7 leden, van links naar rechts: Ursula, Bob, Koos, Els*, Hannah, Jacques.
Ook Francis is onderdeel van het bestuur, zij staat nog niet op deze foto. 
Hieronder zullen zij zich aan u voorstellen. 

*Els heeft per 29-3-2023 het bestuur verlaten.

Hannah Honders

Voorzitter

Ik ben Hannah Honders- de Winter, sinds 2021 voorzitter van de DVDE. Ik woon al mijn hele leven in Elst. Ben opgegroeid tegenover het Oude Dorpshuis maar woon tegenwoordig samen met mijn man en twee kinderen dicht bij Het Bestegoed. In 2014 ben ik afgestudeerd als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Copijn Landschapsarchitecten in Utrecht waar ik met veel passie werk aan het mooier en vooral groener maken van onze leefomgeving.  

Ik lever graag een bijdrage aan de maatschappij. Met de dorpsraad wil ik de schakel zijn tussen gemeente en inwoners van Elst. Ik streef ernaar de bekendheid van de DVDE te vergroten onder de inwoners en zo samen sterk te kunnen staan in het mooi en leefbaar houden van het dorp.  

Bob Harnisch

Secretaris

Mijn naam is Bob Harnisch. In 2005 ben ik verhuisd vanuit Hoofddorp naar Elst om te gaan samenwonen met Yvonne. Samen hebben wij vier volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ik werd lid van de badmintonvereniging en de tennisvereniging, waardoor ik al snel veel mensen leerde kennen. Bij de badminton ben ik 10 jaar lang secretaris geweest. Bij de tennis heb ik zo’n zelfde periode meegewerkt aan het clubblad ACE en nu ben ik daar algemeen bestuurslid. Na mijn pensioen kreeg ik de kans om mijzelf nuttig te maken voor het dorp door mee te werken aan de nieuwe dorpskrant De Klamp en als secretaris bij de DVDE. Het is leuk, maar het geeft ook voldoening om op die manier direct betrokken te zijn bij Elst en iets te mogen bijdragen aan het dorp. Daarnaast organiseer ik samen met anderen het Bock&Rock toernooi bij de tennis en genieten wij van kleine en grotere uitstapjes, wandelingen, fietstochten en vakanties.

Jacques Vlaanderen

Penningmeester

Ik ben Jacques Vlaanderen …

Ursula Looman

Algemeen bestuurslid

Ik ben Ursula Looman …

Francis Starreveld

Algemeen bestuurslid

Ik ben Francis Starreveld …

Koos van Baalen

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Koos van Baalen. In het verleden heb ik van 1964 tot 1981 in Elst gewoond. Daarna heb ik een aantal jaren ergens anders gewoond en sinds 2005 woon ik weer in Elst. Ik ben getrouwd met Ada en wij hebben 3 kinderen en 8 kleinkinderen. Zij wonen dicht in de buurt van Elst, dat vinden we fijn. Wij fietsen graag in en om het dorp, gelukkig zijn hier mooie fietspaden. Ik heb ruim 40 jaar in het onderwijs gewerkt als leraar Duits. Sinds 2020 ben ik met pensioen. Ik heb diverse vrijwilligersactiviteiten, één daarvan is het bestuurslidmaatschap van de DVDE. Ik wil graag iets voor Elst doen en het is interessant om te weten te komen hoe processen lopen. Ik heb geleerd dat je soms best veel geduld moet hebben als je iets tot stand wilt brengen. 

Jouw naam hier?

Algemeen bestuurslid

Om ons bestuur compleet te maken zoeken we nog een zevende bestuurslid. Ben of ken je iemand die het leuk zou vinden bij ons aan te sluiten? Laat het ons weten via bestuur@dvde-elst.nl

Scroll to Top