Huiskamer van Elst zoekt voorzitter!

De Huiskamer van Elst is onderdeel van meerdere initiatieven om de leefbaarheid in Elst te verbeteren. Vanuit inwoners, de bibliotheek en de gemeente Rhenen is een werkgroep samengesteld. Om tot een echte huiskamer te komen, zijn aanpassingen op de benedenverdieping in het Bestegoed noodzakelijk. Zo wordt het echt een plek waar inwoners van Elst elkaar ontmoeten. Kennis maken met elkaar, creatief, sociaal en ondersteunen aan elkaar bezig te zijn.

De nieuwe inrichting moet in samenspraak met de inwoners van Elst en de bibliotheek verder vorm krijgen. Door de gemeente Rhenen is hiervoor (ruim) budget beschikbaar gesteld. Nu zoeken we iemand die voorzitter/ kartrekker wil zijn van deze werkgroep. Enige voorwaarde is dat je een inwoner van Elst bent.
Verder vind je het leuk om:
– vanuit je ervaring voorzitter/ informeel leider te zijn van dit project;
– vanuit een breder beeld te kijken naar wat nodig is;
– je organiserend vermogen te gebruiken om van dit project een succes te maken;
– enthousiast met verschillende groepen samen te werken.

Goed om te weten: 
In deze rol werk je (op vrijwillige basis) samen met de leden van de werkgroep en de medewerkers van de gemeente. Je houdt rekening met een tijdinvestering van ca. 2 uur per week, waarbij je regelmatig bijeenkomsten van de werkgroep zal voorzitten. Het project start medio november 2023.

Voor verdere vragen of aanmelden voor deze werkgroep neem je contact op met Jacques Vlaanderen, bereikbaar via email: penningmeester@dvde-elst.nl

Scroll naar boven