Bestuurslid gezocht!

Afgelopen ledenvergadering heeft ons algemeen bestuurslid Els Clerx laten weten zich niet verkiesbaar te stellen. Wij vinden dit natuurlijk ontzettend jammer, maar hebben begrip voor haar keuze en danken haar voor haar inzet in de afgelopen jaren!

Als bestuurslid ben je betrokken bij het reilen en zeilen van de vereniging. We vergaderen elke maand 1 keer in een zaal in Het Bestegoed. Hier bespreken we de lopende zaken in het dorp en eventueel nieuwe activiteiten of binnengekomen vragen. Daarnaast organiseren we minimaal twee keer per jaar een ledenbijeenkomst. Elk bestuurslid behartigt een belang binnen de vereniging. Zo verdelen we de lasten en houden we elkaar op de hoogte van de diverse lopende zaken. Jouw taak zou bijvoorbeeld kunnen zijn je bezig te houden met de herinrichting van Het Bestegoed, het doorontwikkelen van het leefbaarheidsplan of in overleg met gemeente en inwoners zoeken naar locaties voor het realiseren van ontmoetingsbankjes en een multifunctioneel speelveld.

Om ons bestuur weer compleet te maken zijn we op zoek naar een 7e bestuurslid. Is dat wellicht iets voor jou? Of ken je mogelijk iemand waarvan je denkt dat dit wel bij hem/ haar zou passen? Stuur ons een berichtje via bestuur@dvde-elst.nl of kom een keer kijken bij een van onze bestuursvergaderingen! Data hiervan kun je vinden in onze agenda.

We hopen dat we ons bestuur snel weer compleet hebben!

Scroll naar boven